ΑΠΟΦΘΕΓΜΑΤΑ ΔΙΑΣΗΜΩΝ ΚΑΙ ΜΗ...

Η Θεσσαλονίκη είναι η κατεξοχήν φοιτητούπολη της χώρας. Περισσότεροι από 100.000 φοιτητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας ζουν, κινούνται, διασκεδάζουν και καταναλώνουν στην πόλη.
Πηγή: Σοβαρή κυριακάτικη εφημερίδα

Φοιτητής στη Θεσσαλονίκη…and the living is easy. Κάπου εκεί στα τέλη Αυγούστου και γύρω στα 18 σου περιμένεις εναγωνίως τα αποτελέσματα. Κι αν τύχει και βρεθεί στο δρόμο σου η «Σαλονίκη», ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις. Η τύχη είναι σίγουρα με το μέρος σου και χωρίς να το πάρεις χαμπάρι, έχεις μπροστά σου μια πληθώρα επιλογών. Τι κι αν είσαι art freak ή μπουζουκόβιος. Είσαι στην πόλη που όλαπαίζουν.
Πηγή: Ψαγμένο φοιτητικό περιοδικό

Οσοι τα έζησαν δεν τα ξεχνάνε. Οσο για τους καινούργιους… χαλαρώστε και enjoy! Καλή διαμονή.
Πηγή: Απόμαχος φοιτητής

Ανεπιφύλακτα θα συνιστούσα σε κάθε νέο και νέα να απολαύσει τη φοιτητική ζωή μ’ όλα τα σύγχρονα βάσανά της. Ειδικά στη Θεσσαλονίκη, τη μεγάλη φοιτητομάνα που βγάζει τους καλύτερους επιστήμονες-ενεργούς πολίτες.
Που χτίζει γερές φιλίες και τονώνει την πνευματικότητα και τα ενδιαφέροντά. Που σου δίνει, βρε αδελφέ, την ευκαιρία στα 18 σου να ζήσεις διαχειριζόμενος τα λίγα έστω λεφτά του μπαμπά και πραγματώνοντας τον εαυτό σου. Έστω και κάνοντας μια δουλίτσα λίγων ωρών, για να τα καταφέρεις.
Πηγή: Κλασικός καθηγητής πανεπιστημίου

Όπως και να ΄χει πάντως είναι τέλεια να είσαι φοιτητής στη Θεσσαλονίκη. Και με διαμονή στα ενοικιαζόμενα φοιτητικά διαμερίσματα της Ολυμπιάδος 110, που βρίσκονται κοντά σε όλα (και στα πανεπιστήμια και στην κρεπάλη) η ζωή γίνεται απλή κι ονειρεμένη... Όπως την φαντάζεται ο κάθε φοιτητής...